Vuohenmaito saippua

Varastossa

Kuvaus

Vuohenmaito ja silkkiperhosen kotelo saippua


Silkkiperhosen kotelot sisältävät luonnollisia proteiineja, aminohappoja ja kollageenia, jotka ovat erinomaisia ​​ikääntymistä vastaan ja ihon joustavuudelle ja ravinnolle, poistamalla viat ja kuolleet solut.


Vuohenmaito saippuat ovat käsityönä valmistettuja saippuoita, jotka eivät sisällä kovia pesuaineita tai haitallisia kemiallisia yhdisteitä. Puhtaan vuohenmaidon maitohappokomponentti on keskeinen tekijä ihon puhdistamisessa ja epäpuhtauksien poistamisessa. Se antaa vuohenmaidolle hämmästyttävän kykynsä tarjota nuorekas ulkonäkö, ja kuka ei halua sitä? Nämä luotettavat alfa-hydroksihapot ovat todella hyviä kuorinnassa, lisäävät veren virtausta ihoon ja antavat kasvoillesi nuorentamisen, jota se ei tiennyt puuttuvan. He työskentelevät ahkerasti poistamaan ihon tylsän pintakerroksen saadakseen sileän puhtaan tunteen ja ulkonäön.


Ainekset: Vesi, NaOH, vuohenmaito, kookosöljy, palmuöljy, sheavoi, oliiviöljy, rypsiöljy, risiiniöljy, makea manteliöljy, titaanidioksidi, silkkiperhosen kotelo, mica kiille, valkoinen myski eteerinen öljy.