Vuohenmaito & vaaleanpunainen savi saippua

Varastossa

Kuvaus

Vuohenmaito ja vaaleanpunainen savisaippua


Vuohenmaito saippuat ovat käsityönä valmistettuja saippuoita, jotka eivät sisällä kovia pesuaineita tai haitallisia kemiallisia yhdisteitä. Puhtaan vuohenmaidon maitohappokomponentti on keskeinen tekijä ihon puhdistamisessa ja epäpuhtauksien poistamisessa. Se antaa vuohenmaidolle hämmästyttävän kykynsä tarjota nuorekas ulkonäkö, ja kuka ei halua sitä? Nämä luotettavat alfa-hydroksihapot ovat todella hyviä kuorinnassa, lisäävät veren virtausta ihoon ja antavat kasvoillesi nuorentamisen, jota se ei tiennyt puuttuvan. Ne työskentelevät ahkerasti poistamaan ihon tylsän pintakerroksen saadakseen sileän puhtaan tunteen ja ulkonäön.


Vaaleanpunainen savi sisältää runsaasti piidioksidia, mikä voi auttaa parantamaan ihon kimmoisuutta ja solujen uusiutumista, mikä johtaa joustavaan, nuorempaan ihoon. Varovasti kuoriva ja kevyt iholle, vaaleanpunainen savi jättää ihon silkkisen pehmeäksi ja sileäksi. Lisäksi se voi auttaa vähentämään mustapäitä ja edistämään säteilevää ja tasapainoista ihoa.


Ainekset: Vuohenmaito, NaOH, kookosöljy, oliiviöljy, palmuöljy, rypsiöljy, sheavoi, risiiniöljy, makea manteliöljy, vaaleanpunainen savi, hajusteöljy.