Thanaka saippua

Varastossa

Kuvaus

Thanaka & silkkiperhosen kotelo saippua


Saippua sisältää serisiiniä, joka on proteiini, joka päällystää fibroiinilangan, joka muuttuu sitten silkkiksi. Se voi ravita ihoa, jolloin se tuntuu pehmeältä, joustavalta ja säteilevältä. Sopii kaikille ihotyypeille kasvoille ja vartalolle. Sopii aknelle, pisamia ja tummia pilkkuja vastaan. Thanaka on ravinteita sisältävä tahna, joka on täynnä E-vitamiinia, joka suojaa ihoa saastuneelta ilmalta ja vapailta radikaaleilta, epävakailta yhdisteiltä, ​​jotka vahingoittavat solurakennetta. E-vitamiini sisältää antioksidantteja, antibakteerisia ja anti-inflammatorisia ominaisuuksia, kaikki mitä ihosi rakastaa!


Thanaka on tehokas kosteusvoide, ja sen kosteuttavat ja jäähdyttävät vaikutukset tekevät siitä ihanteellisen auringonvalolle. Yhdistetään thanaka muiden kosteuttavien ainesosien, kuten kookosöljyn ja Shea-voin kanssa, ja voit sanoa hyvästit kuivalle iholle. Silkkiperhosen kotelot sisältävät luonnollisia proteiineja, aminohappoja ja kollageenia, jotka ovat erinomaisia ​​ikääntymistä estäville ja ihon joustavuudelle ja ravinnolle, poistamalla viat ja kuolleet solut.


Ainekset: Vesi, NaOH, vuohenmaito, kookosöljy, palmuöljy, sheavoi, oliiviöljy, rypsiöljy, risiiniöljy, makea manteliöljy, titaanidioksidi, silkkiperhosen kotelo, mica kiille, eteerinenöljy.