Missiomme

Bettas on pieni perheyritys, joka keskittyy luonnontuotteisiin. Valmistamme hedelmä- ja marjajauheita, Luonnollisia saippuoita, hiustuotteita- ja tarvikkeita, terveellisiä makeisia ja erilaisia käsitöitä. Bettaksen toimipaikka on Kälviä, Kokkola.

Löydät tuotteitamme myös eBay- ja ETSY-myyntialustoilta. Voit löytää meidät myös markkinoilta ja tapahtumista eripuolilta Suomea. Näistä ilmoitamme erikseen tapahtuma sivulla ja Facebookissa.

Ympäristöystävälliset ja elämänlaatua parantavat tuotteet ovat intohimomme.

Bettas on päättänyt olla ympäristöystävällinen. Tämä tarkoittaa, että käytämme ympäristöystävällisiä pakkausmateriaaleja. Yritämme käyttää kaiken käyttämistämme ainesosista ja vältämme tuotteiden tuhlaamista. Yritämme myös välttää muovien käyttöä tuotteissamme. Muovipussien sijaan teemme pussit kierrätetystä paperista. Pyrimme tekemään markkinoiden parhaan tuotteen käyttämällä vain parhaimpia ja terveellisimpiä ainesosia.

Tuotteemme

Valitsemme raaka-aineemme aina tarkasti ja huolellisesti. Perheessä on kaksi laboratorioalaa opiskellutta, joten osaamme valita ihmisille, sekä ympäristölle turvalliset aineet, joita käytämme tuotteissamme. Keskitymme myös tuotteidemme laadunvalvontaan, sekä tuotekehittelyyn.

Asiakkaamme

Asiakkaiden tyytyväisyys on meille kaikki kaikessa. Voit olla meihin yhteydessä joko sähköpostitse (support@bettas.eu), fb @bettasEU tai voit käyttää sivulta löytyvää chat-toimintoa. Jos tuotteistamme ei löydy sinulle sopivaa vaihtoehtoa, voit ehdottaa sitä myös meille ja voimme yrittää tehdä sinun haluamaasi tuotetta.